Ügyfélszolgálat: +36 84 506 555 • gerta2002@gmail.com


Garancia

Tisztelt Vásárlóink!

Engedjék meg, hogy a minőségi problémákkal kapcsolatosan egységesítsük az ügyintézésünket és leszögezzünk egy-két alapelvet.

A minőségi reklamációkra a jogszabály, a jogi személyek közötti gazdasági cselekmények esetében, 6 hónap szavatosságot ír elő. Téves tehát a garancia, mint jogorvoslat kérése és a hat hónapnál hosszabb szavatosság alkalmazása.

A szavatosság nem vonatkozik, - ha már használatba vették a terméket,- a húzózárakra, patentokra, csatokra, gombokra.

Minden reklamáció alapja a kitisztított termék.

Ruházatot csak mosott, vegytisztított állapotban, cipőt szennyeződés mentesen (talpa is), szellőztetés után veszünk át. A piszkos, elhanyagolt termékeket érdemi vizsgálat nélkül visszautasítjuk.

A szavatosság érvényesítésének alapja, a kárelhárítási kötelezettség betartása. Ez nem csak azt jelenti, hogy a karbantartási tevékenységet el kell végezni, hanem azt is, hogy a hiba észlelésekor a ruha, cipő vagy eszköz használatát fel kell függeszteni, mert a további használat növeli a hiba mértékét, és teljesen selejtté teheti a kifogásolt eszközt.

Felhívjuk tisztelt figyelmüket, hogy a kötelező napi karbantartás valamint a nem megfelelő használat a szavatossági jogosultság elvesztésével jár.

Továbbra is kérjük, a rendszeresített reklamációs lap kitöltését és csatolását a reklamációs termékekhez.
Árukereső.hu Munkaruha az Árukeresőn
Árukereső.hu