TISZTELT PARTNEREINK!


Mint bizonyára tudják, cégünknek a kezdetektől meglévő szolgáltatása a nálunk vásárolt termékekre érvényes visszavásárlási garancia. Ennek összegző feltételeit szeretnénk az alábbiakban ismertetni Önökkel, melyek 2010 január 1-től lépnek érvénybe:

  • Eredeti csomagolású, sértetlen, nem használt védőeszközt a vásárlástól számított 1 hónap időtartamig a preferált kiszerelésre, tehát az egységcsomagra vonatkozó nagykereskedelmi ár plusz 5% kezelési költség ellenében veszünk vissza. Kivételt ez alól csupán az időszakos felülvizsgálatra kötelezett elektromos- és leesés elleni védőeszközök képeznek, melyeknél fel kell számítanunk az újbóli vizsgálat díját. Amennyiben valamely termék ára időközben csökkent, a visszavásárlás az új áron történik.
  • Szezonális árukat készletezési sajátságaikból fakadóan a szezon előtt és után (téli ruházat és lábbeli esetén november 1. előtt, illetve december 31. után, nyári ruházat és lábbeli esetén június 1. előtt, illetve július 31. után) eredeti csomagolásban is csak 20%-kal csökkentett áron veszünk vissza.
  • Végül magától értetődően – nem áll módunkban visszavenni a hibás, megsérült, csomagolás nélküli, esztétikailag vagy minőségileg kifogásolható védőeszközöket; a megszűnő, kifutó modelleket; a külön rendelésre behozott árukat; valamint az árlistánkban is föltüntetett módon, kizárólag egységcsomagban értékesített termékeket – bontott csomaggal/dobozzal. Az aránytalan energia- és költségráfordítás miatt nem tudunk hozzájárulni ahhoz sem, hogy adott vevő a havi rendszerességgel, gyakran vásárolt cikkfajtáit visszahozza (majd néhány héten belül újra megvásárolja).

Ezúton szeretnénk továbbá megkérni tisztelt viszonteladóinkat, hogy a tőlünk pl. szitázni, hímezni elvitt árut fokozott figyelemmel, tételesen vegyék át típus, méret és szín szerint is, mert később a bármilyen módon átalakított (ezáltal forgalomképtelenné vált) termékeket sajnos nem tudjuk visszavenni, még akkor sem, ha az átadáskor esetleg mi is hibáztunk.

 

Jelezzük továbbá, hogy pénzügyi teljesítéskor, a visszahozott árukról kiállított, mínuszos előjelű bizonylatoknál eszközölt jóváírások során is kénytelenek vagyunk a számla fizetési határidejét figyelembe venni.

​Egy-egy árucikk visszavétele 6 munkafázist jelent a Gerta2002 Kft-nél (adminisztratív ellenőrzés, fizikai visszavétel, raktári ellenőrzés, betárolás, számlakészítés, pénzügyi teljesítés könyvelése), az ezzel járó anyagi és logisztikai terheket azért vállaljuk, hogy ezzel is segítsük partnereink versenyképességét, akik –tapasztalataink szerint- szívesen és gyakran élnek ezzel a plusz szolgáltatásunkkal.

blank

Reméljük, hogy a fenti feltételek vevőink egyetértésével is találkoznak, hiszen Önök jogosan várják el, hogy mindig kifogástalan, első osztályú egyéni védőeszközöket kapjanak tőlünk, illetve a szezonális termékek raktározásának gondjával és költségével se kelljen törődniük. Egyben kérjük tisztelt partnereinket, hogy az egy hónapos időkorlátra tekintettel nagyobb figyelemmel kövessék például a mintára kiadott termékek sorsát.

NYOMTATVÁNYOK


A reklamációs-és visszaárus termékek rugalmas kezelése érdekében kérem Önöket, hogy ebben a menüoszlopban szereplő részletes tájékoztatót figyelmesen olvassák el, és annak megfelelő módon szíveskedjenek eljárni.

 

REKLAMÁCIÓS NYOMTATVÁNY

  • vásárlás dátuma
  • számlaszáma
  • termék pontos neve
  • pontos hiba leírása

VISSZAÁRUS NYOMTATVÁNY

  • vásárlás dátuma
  • számlaszáma
  • termék pontos neve
AMENNYIBEN MÉRETCSERÉT KÉRNEK, KÉREM TÜNTESSÉK FEL A KEZELÉSI KÖLTSÉG FELSZÁMÍTÁSÁNAK ELKERÜLÉSE VÉGETT!
Gerta 2002 oldal kedvelés
Kövesd Facebook oldalunkat, értesülj friss akcióinkról és játékainkról vagy csak szórakozz jól velünk.

Bezárás
Powered by
X
Have no product in the cart!
0