ÜDVÖZLI ÖNT A GERTA 2002 KFT.!

A 2002-ben alakult Kft. az elmúlt időben kimagasló tendencia mutatókkal rendelkezik. Köszönhető mindez a rugalmas csomagküldő szolgáltatásunknak, mely segítségével Partnereinket az ország egész területén ki tudjuk szolgálni és annak a már meglévő viszonteladói és végfelhasználói tábornak, ahol Önt is szeretettel várjuk.

Természetesen az árkategóriákat forgalom szerint mérlegeljük, hogy viszonteladói ügyfeleink 100%-ban tudjanak érvényesülni a munkavédelmi felszerelések forgalmazásában.

A munkavédelmi felszereléseket használó vásárlóinkat pedig nagy szeretettel várjuk szigethalmi, komáromi, székesfehérvári üzleteinkben, illetve siófoki kis- és nagykereskedésünkben kedvező árakkal, bő kínálattal, parkolási lehetőséggel!

Termékeink 98%-ban EN (európai szabványszámmal) rendelkeznek, mivel a termék minőségi ellenőrzése előírás, ezáltal Önök a legnagyobb kényelemben és védelemben részesülnek a mindennapi munkájukban.

Siófokon található nagykereskedelmünkben regisztráljuk leendő partnereinket, viszonteladóinkat a +36 84 506-555-ös telefonszámon, ahol teljes körű felvilágosítást adunk minden felmerülő kérdésére.

X
Have no product in the cart!
0